• Gratis verzending in Nederland & België vanaf €49,95
  • Open sinds 2022!
  • Bestelling ophalen Haarlem Centrum
  • Verzendkosten in Nederland & België 5,75
  • In 1 - 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending in Nederland & België vanaf €49,95
  • Open sinds 2022!
  • Bestelling ophalen Haarlem Centrum
  • Verzendkosten in Nederland & België 5,75
  • In 1 - 2 werkdagen in huis

krabmatten voor katten

Voor al je krabmatten ben je bij Hellocat.nl aan het goede adres. Of het nu gaat om een krabmat of krabpaal, wij hebben het! Niet morgen maar op een andere dag laten bezorgen? Laat het ons weten!

Kattenmeubels

Bij Hellocat vind je een breed scala aan kattenmeubels waar je kat of poes van kan genieten. Deze meubels zijn ontworpen om jouw kat een plek te geven om op iets anders dan jouw woninginrichting te klimmen en te krabben.

De juiste kattenmeubel kiezen

Er zijn veel verschillende soorten kattenmeubels om uit te kiezen, die allemaal verschillende voordelen bieden voor jouw kat.

Structuren met meerdere niveaus zijn ideaal voor avontuurlijke katten die houden van klimmen. Deze krabpalen zijn ook een uitstekende keuze voor huishoudens met meerdere katten, omdat ze ruimte bieden voor de huisdieren om samen te spelen of apart te rusten, afhankelijk van hun stemming op een bepaald moment.

Als jouw kat houdt van krabben, kun je hem een ​​krabmat of krabpaal geven. Deze palen of matten zijn gemaakt van materialen zoals tapijt en karton waar katten veilig aan kunnen krabben. Door je kat een plek te geven die is ontworpen om te krabben, kun je het krabben aan andere spullen mogelijk ontmoedigen. Het verzorgen van de klauwen van jouw kat kan hier ook bij helpen. Veel kattenbomen en -torens zijn ook uitgerust met een krabgedeelte waar je kat aan zijn klauwen kan werken.

Kattenhuizen geven schuchtere katten een plek om op of in te kruipen en een dutje te doen of zichzelf te verzorgen, terwijl hoge plekjes in huis zoals op de kast de perfecte plekjes zijn om te ontsnappen, te ontspannen en hun omgeving in zich op te nemen (of jou in de gaten te houden).

Bij Hellocat vind je de juiste kattenmeubels om jouw kat een eigen plekje te geven!

Waarom krabben katten aan meubels?

Krabben kan namelijk ook een gevolg zijn van angst of stress bij je kat. Vaak wordt er dan gekrabd op opzichtige plekken, zoals je meubels of muren. Krabben is dan een manier van afreageren en stress te verminderen. Het is een signaal van onzekerheid, veroorzaakt door stress, angst en spanning.

Hellocat Dierenbenodigdheden