• Gratis verzending in Nederland & België vanaf €49,95
  • Open sinds 2022!
  • Bestelling ophalen Haarlem Centrum
  • Verzendkosten in Nederland & België 4,95
  • In 1 - 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending in Nederland & België vanaf €49,95
  • Open sinds 2022!
  • Bestelling ophalen Haarlem Centrum
  • Verzendkosten in Nederland & België 4,95
  • In 1 - 2 werkdagen in huis

Kattenkruid, kattendraagtassen en meer kattenbenodigdheden

Voor al jouw kattenproducten ben je bij Hellocat.nl aan het goede adres. Of het nu gaat om een kattenkrabpalen, kattenreismanden, elektrische kattenspeeltjes of kattenbakken wij hebben het!. Niet morgen maar op een andere dag laten bezorgen? Laat het ons weten!

Kattenreinigingsproducten voor een fris ruikend huis

Een van de beste dingen van katten is hun vermogen om zichzelf te verzorgen en natuurlijk schoon te blijven. Hoewel dit voor hen geldt, hoef je niet van de haak te zijn om een ​​schoon huis te houden. De meest voorkomende rommel waar je voor moet zorgen, is het verwijderen van vlekken en ongewenste geuren. Blijf lezen om een ​​paar huishoudelijke tips te leren en welke schoonmaakbenodigdheden voor katten je niet wilt missen.

Tips om je huis schoon te houden met een kat

Hoewel er geen twijfel bestaat over de band tussen jou en je harige vriend, kunnen sterke geuren en huidschilfers van huisdieren het leven samen een uitdaging maken. Om huidschilfers, vuil en puin te helpen beperken, is regelmatig poetsen een must, vooral als iemand in uw huis ernstige allergieën of astma heeft.

Je moet ook van plan zijn om één keer per week te stofzuigen om haar op te zuigen dat je niet opvangt tijdens het borstelen van je huisdier. Houd de kattenbak van jouw kat op een afgelegen plek in huis om geurtjes tegen te houden. Door deze eenvoudige tips te volgen, onderneem je de nodige stappen om een ​​opgeruimde ruimte te behouden.

Essentiële schoonmaakproducten voor katten

Naast de bovenstaande huishoudelijke tips, zijn er een paar kattenopruimingsbenodigdheden die elke huisdierouder nodig heeft. Ze houden je voorbereid als je een onverwacht ongeluk krijgt. Hier is een overzicht van de soorten producten die u bij Hellocat kunt vinden en waar je ze kunt gebruiken:

Kattenurinereinigers: Deze reinigingsproducten zijn een redder in nood, of u nu een kitten zindelijk maakt of braaksel van huisdieren opruimt. Veel kattenurinereinigers hebben op bacteriën gebaseerde formules die enzymen produceren om urine, plakkerige resten, uitwerpselen en andere biogebaseerde rotzooi aan te pakken. De meeste zijn veilig te gebruiken op tapijten, harde vloeren, meubels en kleding, maar lees eerst de productlabels.

Kattenvlekken- en geurverwijderaars: Om sterke geuren te bestrijden, heb je een paar opties: geurabsorberende gel-deodorants, dubbele vlekken- en geursprays, of kattenbakgeurverwijderaars gemaakt van geurvergrendelende kristallen en geurneutraliserende middelen, verkrijgbaar in zowel geurende als ongeparfumeerde opties. Zorg ervoor dat je de verpakking leest om het gebruiksgebied te bepalen, waaronder kattenbakken, tapijten, harde vloeren, meubels of stoffen.

Afvalverwijdering: Systemen voor het verwijderen van huisdierafval en kattenbakzakken zijn een must om een ​​fris ruikend huis te houden. Afvoersystemen hebben een luchtdicht ontwerp dat geuren vasthoudt en in sommige gevallen tot 14 dagen aan afval kan bevatten. Als je liever tassen gebruikt, vindt u sterke en duurzame ontwerpen die breed genoeg zijn om in de meeste scheppen te passen.

Klaar om een ​​omgeving te creëren waar jij en je kat van genieten? Snuffel lekker rond bij Hellocat voor alle schoonmaakbenodigdheden die jij nodig hebt!

De kortingen op onze producten in de webshop zijn gebaseerd op kortingen op de adviesprijs of zijn werkelijke prijsverlagingen in de webshop.